Публичните коментари на мениджъра на Уест Хям Дейвид Мойс относно

...
Публичните коментари на мениджъра на Уест Хям Дейвид Мойс относно
Коментари Харесай

Дейвид Мойс не прави услуга на Гари О`Нийл с публичен обрат срещу VAR яростта на Уулвс

Публичните мнения на мениджъра на Уест Хям Дейвид Мойс по отношение на късния спор при успеха на неговия тим над Вълците бяха в несъгласие с това кой противоположен номер Гари О'Нийл твърди, че шефът на " Чуковете " му е споделил уединено.

" Чуковете " пристигнаха откъм гърба, с цел да завоюват в Molineux, като и двата тима видяха отпаднали голове. Въпреки това, макар че имаше малко недоволства по отношение на фаула, който прекъсна празненствата на бранителя на Хамърс Емерсън, друга е историята, когато се стигна до удара с глава на Макс Килман за домакините.

И двата тима осъществиха дузпи преди Джеймс Уорд-Проуз изведе Уест Хям напред непосредствено от корнер. Килман смяташе, че е изравнил в деветата добавена минута, единствено за инспекция на VAR, която откри, че резервата на Уулвс Тауанда Чирева е засадена и пречи на вратаря на гостите Лукаш Фабиански.

Веднага след мача О'Нийл изиска и двата Мойес и Фабиански се съгласи с него, че голът трябваше да бъде оставен да стои. По-късно обаче коментарит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР