Публична дискусия за качеството на храните в страните от Европейския

...
Публична дискусия за качеството на храните в страните от Европейския
Коментари Харесай

Дискусия на ЕК с онлайн въпроси ще обсъжда качеството на храните в ЕС




Публична полемика за качеството на храните в страните от Европейския съюз и интегрираният метод в тази област на Европейската комисия, провежда на 8 март в София Представителството на Европейска комисия у нас. В полемиката в Гранд Хотел София, която ще продължи към час и половина, ще взе участие Витянис Андрюкайтис, европейски комисар по въпросите на опазването на здравето и сигурността на храните, и Десислава Танева, ръководител на комисията по земеделието и храните в 44-то Народно заседание.

По време на гражданските разговори участниците могат свободно да задават своите въпроси към участващия представител на Европейската комисия. Въпроси се одобряват и онлайн, защото разговорите нормално се излъчват онлайн в интернет, изясняват от Представителството на Европейска комисия.

„ Европейските жители би трябвало да имат достъп до безвредни и здравословни храни, отговарящи на най-високите стандарти. За задачата Европейската комисия създаде интегриран метод, който цели гарантиране както отбраната на живота и здравето на индивида, по този начин и отбрана на ползите на потребителите и лоялната търговия с храни, като се вземат поради здравето на животните и хуманното отношение към тях, здравето на растенията и околната среда “, допълват от представителството.

Събитието е със наложителна предварителна регистрация онлайн, като линкът ще бъде наличен до 12:00 часа на 7 март 2018 година Регистрационната форма ще остане отворена до постигане потенциала на залата. Европейската комисия предизвиква директната връзка сред европейските комисари и жителите. От януари 2015 година до момента са проведени над 500 разговора в над 160 града в Европейския съюз.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР