Публичен търг с явно наддаване за отдаване под наем на

...
Публичен търг с явно наддаване за отдаване под наем на
Коментари Харесай

Търг за отдаване под наем на земеделски земи в Шумен

Публичен търг с очевидно наддаване за отдаване чартърен на аграрни земи с метод на трайно прилагане (пасища, мери и ливади) за стопанската 2022/2023 година ще се организира на 21 септември от 10.00 часа в зала № 304 на Община Шумен.

Тръжната документи се получава в стая 370 след авансово заплатена такса на касите в Центъра за информация и услуги на първия етаж в общинската администрация или по банков път. Заявления за присъединяване в търга дружно с всички нужни документи се подават в запечатан непрогледен плик на гише № 3 в осведомителния център на общината в период до 16.00 часа на 20 септември.

До присъединяване в търга се позволяват единствено притежатели на пасищни селскостопански животни и лица, които поемат обвързване да поддържат терените в положително земеделско и екологично положение.

При отсъствие на претенденти още един търг ще се организира при същите тръжни условия на 28 септември от 10.00 часа в зала № 304 на общинската администрация. Пълните условия за присъединяване в тръжната процедура са оповестени на формалния уебсайт на Община Шумен в . Допълнителна информация може да се получи на телефон 054/ 857 710 в общинската администрация.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР