Птичка е кацнала на рамото на Слави Трифонов. Никога в

...
Птичка е кацнала на рамото на Слави Трифонов. Никога в
Коментари Харесай

Бивш депутат от ГЕРБ: Ще имаме правителство на победените

Птичка е кацнала на рамото на Слави Трифонов. Никога в българската история не се е случвало зад един претендент за министър-председател да има зад тила си 165, въпреки и победени, депутати. Това съобщи в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Георги Марков - някогашен народен представител от ГЕРБ.
Той счита, че за трети път в България ще ръководят победени .  " При мандата на Беров се сътвори паралелната страна. При Орешарски ни стопираха еврофондовете. Ще ни вкарат в национална злополука, от която отново Борисов ще би трябвало да ни избавя ", безапелационен е Марков. Той счита, че казусът за сложното сформиране на държавно управление е " в изборния закон на Българска социалистическа партия, съгласно който ниският предел за влизане води до накълцан парламент и обрича България на обединения в обединения, които се разпадат ".
 Георги Марков: Бойко, не посягай към мандата - приказваш за мир, а война не си направил Георги Марков: Бойко, не посягай към мандата - приказваш за мир, а война не си направил
" Бойко, не посягай към мандата. Бягай от него като от ковид. Не ти би трябвало такава пакост. За какъв мир приказваш, ти война не си например..
Прогнозата на Георги Марков е, че страната ни навлиза в партийно-политическа рецесия. има, само че в него участват партии, за които не са дали своят вот над 50% от българските гласоподаватели ", проучва някогашният народен представител. Според него, в действителност, печелят негласувалите и по този начин " ще имаме държавно управление на победените " .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР