ПСЖ победи с лекота Милан с 3:0 в ключов мач

...
ПСЖ победи с лекота Милан с 3:0 в ключов мач
Коментари Харесай

ПСЖ съсипа Милан, Сити би с два гола на Холанд

ПСЖ победи с лекост Милан с 3:0 в основен мач от група F на Шампионската лига. Така френският отбор излезе отпред в класирането с 6 точки. Милан остава финален с 2 точки и към момента няма вкаран гол в шампионата.

Килиан Мбапе откри резултата след половин час игра. Той към този момент има 13 гола в 13 мача за ПСЖ и Франция този сезон. След почивката се разписаха Муани и Лий. Освен това попадение на Дембеле беше анулирано от ВАР поради нарушаване. Две асистенции записа 17-годишният младеж Уорън Заир-Емери.

В другия мач в тази група Борусия Дортмунд победи Нюкасъл с 1:0. Загубата е първа за свраките след завръщането им в шампионата. Жълто-черните пък се изравниха със своя противник с по 4 точки в класирането след първия си триумф. Единствения гол под дъжда в Нюкасъл вкара Феликс Нмеча в края на първото полувреме..

продължава със 100% успеваемост след 3:1 като посетител на Йънг Бойс. Всичките голове паднаха през второто полувреме. Мануел Аканджи откри за английсия първенец в 48-ата минута. Мешак Елиа изравни малко по-късно, само че по-късно пристигна времето на Ерлинг Холанд. Норвежката голова машина се разписа на два пъти – в 67-ата минута от дузпа и в 86-ата.

Тимът на Хосеп Гуардиола няма загуба към този момент в 16 срещи в шампионата, като завоюва 10 от тях.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР