ПСЖ победи с 3:1 Метц в среща от 17-ия кръг

...
ПСЖ победи с 3:1 Метц в среща от 17-ия кръг
Коментари Харесай

ПСЖ спечели, Мбапе вкара, брат му дебютира

ПСЖ победи с 3:1 Метц в среща от 17-ия кръг на френската Лига 1. То този метод столичани резервираха задатък от пет точки на върха в класирането.

За парижани вкараха Витиня и на два пъти, а Матийо Юдол бе прецизен за гостите. Попаденията бяха. Любопитно е, че вкара и точно на 19-я си рожден ден – при 3:1 над Каен. В този шестгодишен интервал нито един различен състезател на ПСЖ не означи точно на рождения си ден.

В добавеното време треньорът Луис Енрике пусна в игра братът на Килиан – Етан Мбапе. 16-годишият халф пристигна в клуба дружно с Килиан.

Вторият Ница стигна до триумф с 2:0 против Ланс. Терем Мофи означи и двете попадения в края на мача.

Третият Монако се наложи с 2:1 като посетител Тулуза. Бен Йедер бе прецизен на два пъти, което се оказа задоволително за монегаските, макар че Александър Головин бе изпъден в 51-ата минута.

Олимпик Лион продължи положителното си показване, откакто се наложи като хазаин с 1:0 над Нант. Александър Лаказет осъществя единственото попадение в срещата. Победата е втора подред за Лион, който до неотдавна беше финален. Сега обаче отборът към този момент е 15-и в класирането.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР