ПСЖ отпадна от Шампионската лига, след като загуби с 0:2 от

...
ПСЖ отпадна от Шампионската лига, след като загуби с 0:2 от
Коментари Харесай

Скандал в ПСЖ: Титуляр срещу Байерн се е явил пиян на тренировка преди мача

ПСЖ отпадна от Шампионската лига, откакто загуби с 0:2 от Байерн Мюнхен на " Алианц Арена " предходната сряда. Във видео, озаглавено " ПСЖ: Ако хората (и Емирът) знаеха какво се случва... ", основано от журналиста Ромен Молина, който шокиращо твърди, че състезател се е появил на тренировката в нетрезво положение. Нещо повече, треньорът Кристоф Галтие е траял напред и го е избрал в стартовите 11 за решаващото тъждество против баварците.

" Играч, който беше титуляр на " Алианц Арена ", беше пийнал в понеделник сутринта, когато напусна клуба в 6 сутринта, два дни преди мача ", твърди Молина във видеото си.

Той също по този начин разкри, че същият състезател е излязъл в петък вечер и събота заран, същия ден, когато ПСЖ трябваше да се изправи против Нант в Лига 1. Репортерът обаче се въздържа да назове кой е той.

След като ПСЖ беше надвит вкъщи от Байерн в първия мач от 1/8-финалите на Шампионската лига, Килиан Мбапе предизвести съотборниците си " да бъдат здрави, да спят добре, да се хранят добре ", тъй че да останат с чиста глава преди реванша.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР