ПСЖ не успя да победи Бордо в мач от френската

...
ПСЖ не успя да победи Бордо в мач от френската
Коментари Харесай

ПСЖ не успя да победи Бордо след драма на Парк де Пренс

ПСЖ не съумя да победи Бордо в мач от френската Лига 1. Срещата на " Парк де Пренс " приключи 2:2. Парижани не престават да са водачи в класирането с 25 точки, с 3 пред Лил. Бордо пък са 11-и с 16 пункта.

Срещата стартира вихрено за гостите. В 10-ата минута те поведоха откакто Пембеле опита да почисти топката от дребното си наказателно поле, само че вместо това я насочи право във вратата си за 0:1.
Снимка: БГНЕС  ПСЖ не съумя да победи Бордо след драма на
14 минути по-късно парижани имаха искания за дузпа след нарушаване против Неймар. Главният арбитър се допита до ВАР-системата, след което реши, че фаул има и уточни бялата точка. Зад топката застана точно Неймар, който безпогрешно насочи топката в долния десен ъгъл на вратата. Минута по-късно обратът към този момент бе пълне откакто Кийн простреля опразнената врата от близко.

Снимка: БГНЕС  ПСЖ не съумя да победи Бордо след драма на
Последваха опити на Бордо за изравнително попадение, само че то по този начин и не падаше. Три минути след началото на втората част, можеше всичко да е решено, само че гол на Мбапе бе анулиран поради засада. В 61-ата минута гостите съумяха да стигнат до изравнително попадение посредством Адли, който прониза вратата на Рико от близко.

До края на мача, Бордо можеше да вкара още едно попадение, само че Де Превил не съумя да преодолее стража на домакините откакто си освободи пространство. Така ПСЖ не съумя да запише нова победа във френската лига, само че все пак, продължава да е водач.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР