Психотронно оръжие, което промива съзнанието ни, се използва от тайни

...
Психотронно оръжие, което промива съзнанието ни, се използва от тайни
Коментари Харесай

Теория на конспирацията: Разкритo е най-опаснoто оръжие на тайните общества!

Психотронно оръжие, което промива съзнанието ни, се употребява от секрети общества. Психотронно оръжие, което управлява съзнанието ни и ни внушава разнообразни неща от десетилетия, се оказа най-опасната загадка на тайните общества. „ Световното държавно управление в сянка “, което се счита, че управлява планетата, употребява един елементарен и доста ефикасен способ, към този момент десетилетия, с цел да държи хората в послушание.

И съумява.
Отговорът на загадката е пред очите на всички, само че едвам неотдавна е оповестен материал в „ Le monde diplomatique “, който изважда нескрито цялата злокобна история. Фредрика Хаберман, създател на публикацията, разкрива същинските оръжия, с които тайните общества си служат, с цел да управляват актуалното общество. И с цел да го трансфорат в неосъзнато и немислещо „ стадо “, което се управлява безпределно елементарно.1. Разделяй и владей
Практиката „ Разделяй и владей “ е позната от епохи. Към днешна дата тайните общества основават две съсловия — свръхбогати и небогати. Разделението се реализира по елементарен метод — стимулиране на консуматорското общество, ограничение на способността на актуалната общественост да мисли независимо, създаване на подправени идеали, които да се преследват. С други думи — построяват се подправени идоли, чиито метод на живот се трансформира в самоцел на младото потомство, което е готово да загърби всевъзможни морални и фамилни полезности, с цел да се приближи до идолите си. В същото време постигането на идеалния облик се прави невероятно, само че преследването на задачата, обезпечава благоприятни условия за надзор.2. Да си безпаричен е заразно
„ Да си пълен е заразно! “, „ Да си безпаричен е генетично заложено “, „ Само красивите и стройните побеждават “. Повече от 20 години в общественото пространство се стартира един килнат облик за хубост, триумф и благоденствие. Идеята, че притежаването на безпределно количество материални богатства те прави важен, завладява съзнанието нацяло едно потомство хора. В резултат на това, през днешния ден в визиите на младежите се е въплътил обликът, че дебелите са небогати и глупави, а с цел да постигнеш триумфи би трябвало да си строен, написа още Хаберман.
По думите й, тайните общества употребяват това подстрекателство непрестанно — още от ранна детска възраст с рисуваните герои в анимациите, през тийн сериалите, до Холивудските продукции. Холивуд постанова модела за анорексичните модели и едвам след зачестилите случаи на самоубийства и протестът на обществото, тази наклонност стартира да отшумява. Междувременно се постанова друго подстрекателство — че притежаването на скъпи материални богатства / коли, къщи, яхти, ваканции в първокласни хотели/ е белег на разкош и триумф.3. Спящата страна
Хаберман разяснява, че самите държавни управления в доста случаи са отговорни за допускането на това разделяне. „ Качеството на храните на пазара, неналичието на надзор от страна на страната върху здравето и благосъстоянието на жителите, води до този резултат. Освен това тук към този момент приказваме за намерено делене “, прибавя тя. И илюстрира думите си с откъс за преживелица с министър от държавното управление на Шрьодер в Германия. „ Ренате Кунст, министър на земеделието в държавното управление на Шрьодер, съобщи в известно телевизионно шоу, че персонално е поръчала проучването, което потвърждава, че необразованите хора се хранят най-некачествено. По думите й с повишаването на чистите доходи на глава от популацията, и при мъжете и при дамите понижава показателя на телесната маса. И незабавно по-късно Кунст акцентира какъв брой ужасни са питателните привички на „ необразованите пластове “.
Според теоретиците на конспирацията, всички тези съставни елементи са част от проект, включващ психотронно оръжие за надзор на съзнанието, разтрошаване на ценностната система и делене на обществото на касти — свръх богати и небогати.
Средната класа безусловно е отстранена, а диференциацията на заплащането и утежняването на качеството на живот също оказват въздействие. Хаберман добавя, че сега се употребява науката, с цел да се внуши на обществото концепцията за обществено разделяне. Но най-много чрез биологията.
„ Внушават ви, че у вас е генетично заложено да сте небогати, неуспели и необразовани. А това прави хората доста по-лесни за надзор и операция “, гласи още обявата на немската авторка. Теоретиците на конспирацията са уверени, че това в действителност е психотронното оръжие за надзор на съзнанието, употребявано от тайните общества. И внушенията, които се насочат посредством средствата за всеобща връзка, са един от методите за ефикасен надзор над обществото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР