Психотрилърът в пловдивския район „Тракия“ е дело на 27-годишния Иван.

...
Психотрилърът в пловдивския район „Тракия“ е дело на 27-годишния Иван.
Коментари Харесай

Съсед на майцеубиеца от Пловдив: Опитал се е да нареже майка си на парчета ВИДЕО

Психотрилърът в пловдивския регион „ Тракия “ е дело на 27-годишния Иван. По-рано през днешния ден беше открит трупът на 59-годишната му майка Лилия Алексиева.

Часове по-късно синът, който е психологично болен е признал, че преди дни е умъртвил дамата в дома им, написа Трафик нюз бг.

Жилището, в което се е разиграла кървавата драма се намира на 5-тия етаж на жилищен блок наоколо до огромен състезателен магазин.

Апартаментът е общински и фамилията е настанено по линия на „ Жилфонд “.

Ужас в Пловдив: Син умъртви брутално майка си!



Според съседи и Лилия, и Иван били освидетелствани. Живеели сами, откакто бащата на Иван ги напуснал преди години.

Съседи описаха, че от близо 10 дни не са виждали майката Лилия.

Два дни поред на 2-3 ноември домоуправителят търсил фамилията, с цел да събере нужната такса за входа. Опитите останали напразни.

„ Иван не отваряше, нито майка му, което беше необичайно. Тя беше тиха жена, Иван също не правеше проблеми. Не споделяше, не говореше.

Ходеше до магазина и се прибираше. От няколко дни усещахме неприятна миризма, само че през днешния ден към този момент беше нетърпимо и повикахме полиция.

Още с отварянето на вратата лъхна отвратителна миризма и не посмяхме да влезем “, описа Чавдар, който е комшия на фамилията.

Именно по този начин се стига до разплитането на случая. Хората обясниха, че и други пъти миризмата е била нетърпима, защото двамата жители на жилището не се къпали, само че този път била напряко задушаваща.

При влизането в жилището през днешния ден в 8:30 часа служителите на реда заварили Иван, а в другата стая разкрили натрупа на умрялата, завит в найлони и одеяла.

„ Имаше счупени стъкла. Най-вероятно Иван се е опитал да разфасова майка си, защото на нейния крайник имаше рана.

Знаехме от години, че момчето не е добре. Не се къпеха и даже поради тях модифицирахме асансьора да стои непрекъснато отворен “, добави съседът.

По тялото имало и други следи от принуждение.

Пред криминалистите синът направил признания, че преди дни двамата се скарали и той нанесъл побой над дамата.

Иван е бил откаран с белезници, а част от съседите били разпитани в 5-то Районно ръководство.

Хора работещи в региона описаха, че пред жилищната постройка сутринта е имало над 10 полицейски автомобила, кола за спешна помощ и криминалисти.

Живущи в блока се притесняват, че поради психологичното отклоняване на Иван, той може да се върне и още веднъж да посегне на някого.

По техни думи последно време младият мъж злоупотребявал и с алкохола.

Според данни на полицията трупът на майката е прокиснал към два дни в жилището.

Тепърва експертиза ще откри дали Иван може да управлява постъпките си и надлежно дали ще понесе наказателна отговорност.











Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР