Психотрилърът "Монахинята", базиран върху вече познатият образ от "Заклинанието 2",

...
Психотрилърът "Монахинята", базиран върху вече познатият образ от "Заклинанието 2",
Коментари Харесай

Монахинята измести Мега звяр и Алфа

Психотрилърът "Монахинята ", основан върху към този момент познатият облик от "Заклинанието 2 ", е най-гледаният филм у нас след предишния уикенд, сочат систематизираните данни от киносалоните. Предисторията на един от героите в упоменатият трилър отпреди две години - монахиня, която живее в абатство в Румъния през 50-те години на предишния век и е убита, поради което двама чиновници на Ватикана са изпратени да проверяват случая, е гледана от 18 067 фенове и има 166 671 лв. доходи за първите три дни у нас.

На втора позиция е "Мега звяр ", който е основан по книгите на Стив Олтън. Историята на екипаж, проучващ Марианската котловина, откъдето изплуват две големи акули, с които би трябвало да се оправи екипа, е гледана от към този момент 69 379 фенове и има 712 382 лв. доходи за петте седмици у нас.

Трето място заема историята за протичащото се преди 20 хиляди години - "Алфа ". Триизмерният роман за подпериода "Солютре " и това, което се случва с млад пещерняк, останал без своето племе, само че пък подкрепят от питомен вълк в пътуването към дома, е гледан от 28 895 фенове и има 304 268 лв. доходи за трите седмици у нас.

Четвърто място е за екшън-комедията "Бивш под прикритие ". Изпълнената с повече комични, само че и екшън детайли история на две приятелки от Лос Анжелис, които би трябвало да стигнат до Виена поради шпионска задача, която по-късно се разраства до Амстердам, Берлин и Прага, е гледана от 18 759 фенове и има 158 684 лв. доходи за трите седмици у нас.

На пето място е "Хотел Трансилвания 3: Чудовищна почивка ". Пътуването в тримерен формат на познатите от предходните два епизода герои измежду Бермудския триъгълник и Атлантида, е към този момент два месеца на екраните у нас и за това време са го гледали 153 020 фенове и има 1 361 261 лв. доходи.

Шесто място е за екшънът "Закрилникът 2 ". Познатият воин Маккол от кино лентата преди четири години този път би трябвало да се оправи с убийците на непосредствен другар, а борбата му е гледана от 30 167 фенове и е събрала 276 592 лв. доходи за месец у нас.

На седма позиция е различен екшън - "Мисия невъзможна: Разпад ". Поредната задача на сътрудник Хънт, в която се включват сътрудниците от свръхсекретната организация, снимана във Франция, Нова Зеландия, Англия и Индия, е гледана от 81 453 фенове и има 903 151 лв. доходи за съвсем два месеца у нас.

Осма позиция в топ 10 е за анимацията "Малки титани: В подготвеност! Филмът ". Разходката на Робин и приятелите му в Холивуд, в която се намесва суперзлодей, е гледана от 36 139 фенове и има 266 379 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Друга анимация - "Плоуи: Сам не ще летиш! " е на девета позиция измежду най-гледаните филми у нас. Историята на дъждосвиреца, който би трябвало да се събере с ятото си, е гледана от 4 429 фенове и има 37 898 лв. доходи за десетте дни у нас.

На десето място е "Слендърмен ". Хорърът за неестествената фигура, която носи виновност за изгубването на доста деца и младежи, поради което в малко градче в Масачузетс се събират група другари, с цел да го прогонят и случилото се, е гледано от 10 101 фенове и има 80 403 лв. доходи за десетте дни у нас.

Извън първите 10 са другите две министър председатели от предишния уикенд. Италианската драма "Мястото " е гледана от 399 фенове и има 2 949 лв. доходи. Индийската драма "Песента на скорпионите " е гледана от 188 фенове и има 1 392 лв. приходи
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР