Психотерапевти, които все още не са установили практиките си или

...
Психотерапевти, които все още не са установили практиките си или
Коментари Харесай

Споделено работно пространство за психотерапевти отвори врати в София

Психотерапевти, които към момента не са открили практиките си или не са намерили подобаващото място за кабинетите си, към този момент могат да споделят едно работно пространство.

Първата по рода си у нас самодейност hOUR SPACE Therapy coworking community отвори порти в сърцето на София и дава опция на психотерапевти да употребяват мястото да работа с клиенти.

Пространството в HOUR SPACE е завършено за характерните потребности на психотерапията, която изисква усамотение, спокойна атмосфера и уют. Затова и дизайнът на пространството е решен в минималистичен скандинавски жанр. Мястото разполага с съвременни кабинети и зали чартърен за самостоятелни сесии, лични лечения, групови срещи и профилирани събития, а също по този начин и кабинет за масаж.

" Много от терапевтите у нас, и освен начинаещите, са в търсене на уместно място, където да посрещнат клиентите си. Нашето пространство дава отговор точно на това търсене, като дава комфортен и бюджетен вид “, споделя Снежина Маринова, съосновател на hOUR SPACE.

По-голямата концепция обаче е да се сътвори общество от терапевти, обединени от желанието да разпространяват психотерапията в България и да се преборят със стигмата към нея. Психотерапията не е мръсна мръсна дума и от нея изгода могат да извлекат всички, считат създателите на пространството.

Програма " Психотерапията е за всеки “ целогодишно ще предлага грижа за психическото здраве в подтекста на ежедневни обстановки и проблеми, в които всеки човек може да се разпознае. Ще има събития с фокус както за експертите, по този начин и за всеобщата аудитория.

" Всеки месец на годината ще има своята огромна тематика, да вземем за пример, стресът в работното всекидневие, фамилната среда, питателните разстройства, образование и развъждане на детето, насилието в фамилията и отвън него и други “, добавя другият съосновател на hOUR SPACE Петя Димитрова.

Инициативата се поддържа от редица експерти, известни и медийни персони и организации.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР