Психопат тормози вокалистката на популярната родна група Deep Zone -

...
Психопат тормози вокалистката на популярната родна група Deep Zone -
Коментари Харесай

Нелина от Deep Zone призна за страшна лична драма! Има заплаха за живота й, преследва я...

Психопат тормози вокалистката на известната родна група Deep Zone - Нелина в продължение на 4 години в обществените мрежи. Мъжът сменя разнообразни профили, само че е прочут на полицията. Ефектът обаче не е огромен, а тормозът продължава. Драмата почнала още когато Нелина била на 16 години.

Ето и какво написа певицата във Facebook профила си:

" Всичко стартира преди 4 години!

През 2013 година бях на 16 и участвах в X Factor, когато ПЕТЪР ВЕЛКОВ, (с псевдоним по обществените мрежи ЕМИЛ МАРКОВ ) стартира да ми написа под фотосите. Първо стартира с обиди, по-късно с 'любовни обяснения' ( напомням бях на 16г, а той е бил на 43г. ), а по-късно стартира и непрестанната експанзията към мен!

Как сънувал надгробната ми плоча с 3те ми имена и това, че съм умряла на 19 години!
Заплашвал ме е, че ще ме изнасили!
Опитва се по всевъзможен метод да ме злепостави, като споделя, че ме познава най-добре от всекиго, а аз НИКОГА НЕ СЪМ Гражданско отделение ВИЖДАЛА НА ЖИВО!

Не единствено, че знае всичко за мен, той следи родителите ми, брат ми, приятелите ми, роднините ми, сътрудниците ми и всички останали хора, към мен!
Освен името 'Емил Марков', той си е правил и подправени профили, правейки се на деца, дами и други мъже из мрежите! ( В мненията ще прикача фотография, на която сносно се вижда, по какъв начин се е издънил при промяната на профил! )

И не на последно място, думите му към мен са - Ще те оставя намира, когато и твоите родители го създадат!

През тези 4 години подавах няколко пъти тъжба в полицията, само че до такава степен! Тъй като нещата започнаха да стават все по-плашещи и отвън надзор, съумях да се сдобия с персоналния му номер, който незабавно предоставих на полицията!

След което той беше свикан да се яви в София на разпит!
Няколко часа по-късно, той се е разписал, по какъв начин повече няма да ме тормози, както мен, по този начин и моите родители, близки и другари!

Единственото, което желаех и искаМ от него е да ме остави намира ЗАВИНАГИ!
За жал незабавно, щом се прибра в Стара Загора същата вечер след разпита, той мигновено стартира отново да ми написа, като ме заплаши ( и продължава), че:
- не ме чака нищо положително!
- ще ми бъде неразрешено да пътувам отвън страната!
- че ме чака затвор от 1 до 6 години!

Имам голяма потребност от помощта на всички ви!
Приятели, сътрудници, почитатели и всички тези, които мислят, че това не е обикновено! Нека да споделяме този пост, с цел да стигне до повече хора и се разбере какъв човек е ПЕТЪР ВЕЛКОВ в действителност измежду своите родственици и близки. Той има жена до себе си и 5 годишно дете, което не мисля, че заслужава да бъде отгледано от мъж с натрапчиви, зли, гнусни и перверзни мисли!!!
Не знам с какво съм заслужила това, само че се надявам този призрачен сън да завърши ЗАВИНАГИ!!!!

Благодаря на всички, които ме познават, които застават компактно до мен и ме поддържат по всички способи, без значение какво се случва! Наистина нуждая се от поддръжката ви!!!!!!

НЕЛИНА! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР