Психолозите в Центъра за обществена подкрепа Бъдеще за децата на

...
Психолозите в Центъра за обществена подкрепа Бъдеще за децата на
Коментари Харесай

Психолози от ЦОП в Аспарухово със видео съвети за добро психично здраве

Психолозите в Центъра за социална поддръжка „ Бъдеще за децата на Аспарухово “ са създали цикъл от изявления по разнообразни тематики, свързани с наложената обществена изолираност на деца и възрастни, които към този момент са налични на фейсбук страницата ЦОП Аспарухово. Специалистите на центъра са подбрали потребна за своите консуматори информация от достоверни източници – научни изявления, рекомендации на Световната здравна организация, известни и новаторски техники за справяне с зародили отрицателни резултати от ограничаващите ограничения по време на международната пандемия, провокирана от СOVID-19. Достъпът е безграничен, не се изисква регистрация или ключова дума.

Идеята е част от отдалечените форми на работа на експертите в ЦОП, наложени като противоепидемична мярка от здравните управляващи във Варна и в цялата страна. Първите тематики са озаглавени „ Препоръки за справяне с рестриктивните мерки, наложени от обществената отдалеченост “ и „ Конфликти сред деца и възрастни по време на изолираност поради епидемията от COVID-19 “.

След въведеното изключително състояние и превантивни ограничения за ограничение на болестта от ковид екипът на ЦОП " Бъдеще за децата на Аспарухово " продължи да работи при засилени ограничения за сигурност на своите консуматори и чиновници, като консултациите се организират по телефон, на имейл [email protected], вайбър, фейсбук и други отдалечени форми. По време на изключителното състояние екипът на ЦОП " Бъдеще за децата на Аспарухово " дава безвъзмездни съвещания и за жители, като:
• Психологическа подкрепа;
• Подкрепа на нуждаещи се деца и възрастни;
• Посредничество и ориентиране към други услуги за подкрепа;
Специалистите на ЦОП " Бъдеще за децата на Аспарухово " остават разполагаем на телефони: 0888/83 48 88,
на 0882/33 00 08 и 0884/51 30 36 - всички приложения за връзки – Messenger, WhatsApp, Viber, Telegram.
ОСТАНИ СИ У ДОМА!
АЗ ПАЗЯ ВАРНА!
ЗАЕДНО ЩЕ съдебна експертиза СПРАВИМ!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР