Психолозите доказват връзка между професията и сексуалността при мъжете Професията

...
Психолозите доказват връзка между професията и сексуалността при мъжете Професията
Коментари Харесай

Как професията влияе на секса при мъжете

Психолозите потвърждават връзка сред специалността и сексуалността при мъжете

Професията на мъжете въздейства освен на техния темперамент и привички, само че също по този начин рефлектира и върху половите им желания и държание в леглото.

Според психолозите, в случай че мъжът в действителност е удовлетворен от работата си и определената специалност, то и в леглото той е на висота, а в случай че е притиснат да се занимава с безинтересна работа, то той ще придвижи недоволството си и във всички други сфери на живота, в това число половия контакт.

Бизнесмени, бизнесмени, мениджъри поради физическото и психо-емоционално претоварване постоянно изпитват компликации в областта на интимните преживявания. Подозренията на "успешния и богат " мъж в користни претекстове на партньорката също могат да охладят неговия жар в леглото.

Физици, химици, математици и други учени живеят "в собствен свят ". Такива хора най-често имат съществени усложнения с противоположния пол. Тяхното отношение към секса е спорно, доста по-лесно е да го заменят с просвета, в сравнение с с намирането на прилична партньорка.

Преподаватели, военни чиновници, пожарникари, служители на реда и админи са склонни да придвижват своите "командирски качества " в областта на персоналния живот. За спътници в живота им се постанова да изберат скромни и отстъпчиви дами или полови и превъзхождащи ги по разум дами.

Политици, треньори, представители на креативен специалности са контактни, общителни, и уви, същински свалячи. Обожават да колекционират дами. Те знаят по какъв начин да ухажват красиво, само че когато получат мечтаното, бързо охладняват и се насочват в търсене на нови полови завършения.

Машинисти, ватмани, водачи, водачи – те са поклонници на сериозните и постоянни връзки. Поради "заседяването " може да имат проблеми с ерекцията и изпразването.

Музиканти, артисти, публицисти, продавачи, учители - представителите на публичните специалности чакат от колегата си удивление и бурна демонстрация на страсти. Обожанието и комплиментите са им нужни както въздуха. Постоянно търсят ярки преживявания, в това число и в секса.

Адвокати, лекари, психолози във всичко, в това число и в връзките с колегата, са склонни да слагат ясна теоретична основа. Внимателни в секса, авансово обмислят вероятните последици. Няма потребност да им се припомня да употребяват презервативи, написа lifeonline.bg. Но в случай че подобен мъж е влюбен - мъчно е да намерите по-добър ухажор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР