Психолози от Американската академия на военновъздушните сили (U.S. Air Force

...
Психолози от Американската академия на военновъздушните сили (U.S. Air Force
Коментари Харесай

Психолози твърдят: Няма извънземни

Психолози от Американската академия на военновъздушните сили (U.S. Air Force Academy) настояват, че извънземни няма, а човешките показа за тях са единствено плод на образни шаблони, кодирани надълбоко в съзнанието си.

Психологът Фредерик Малмстрьом забелязал, че типичното изображение на извънземен хуманоид се съхранява надълбоко в мозъка на всеки човек.

Представата не е нищо друго с изключение на образен образец, облик на майката, забелязана от младенеца незабавно след раждането и запечатал се за цялостен живот в подкорията му.

Заради това изобретение откриватели от целия свят настояват, че в другите галактики извънземните не съществуват, те просто виреят единствено в главите ни.

Хората, описващи похищаването си от извънземни, настояват, че са се намирали под внушаемост. Всички те пресъздават в описанията си класическия облик на дребосъче със сива кожа, голяма глава, дребна уста, остра брадичка и размити черти на лицето.

Любопитният професор Малмстрьом си задал въпроса: " Нима всички похитени са отвличани от една и съща извънземна и крадлива цивилизация? Това не ви ли се коства необичайно? ".

Как Малмстрьом изяснява всичко? Хората виждат хуманоиди на границата сред съня и бодърстването. При полусън в главата на човек изплуват облици, съхранени надълбоко в подсъзнанието му. Ученият стигнал до извода, че лицето на пришълеца се генерира благодарение на примитивния образен образец от майчиния облик. Онзи, който човек е видял незабавно след раждането.

Американският академик събира всички модерни данни за особеностите на зрението на новородените, с цел да потвърди изказванието си.

Той редактира женски портрет в сходство със зрителните усещания на пеленачетата: астигматизъм, плитка фокална повърхност, неявяване на бляскавост, усещане на цвета. Получил се резултат, удивително наподобяващ на хуманоид, написа в. " Труд ".

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР