Психоложките Лилия Стефанова и Кети Вандова са използвали основно групова

...
Психоложките Лилия Стефанова и Кети Вандова са използвали основно групова
Коментари Харесай

Скандалните психоложки били само на един лагер с националите. Блондинката от дуото си пада по скъпи почивки, маркови питиета и минижупи

Психоложките Лилия Стефанова и Кети Вандова са употребявали главно групова терапия в националния тим. Преди това те са имали самостоятелни диалози с всеки един от играчите, научи HotArena.

Двете психоложки бяха въвлечени в сексскандал от Николета Лозанова. Плеймейтката нарочи терапевтките, че са прекомерно секси и вървят доста разголени по време на лагери с националния тим, като по този метод предизвикат футболистите, включително и нейното гадже Николай Михайлов. От своя страна психоложките дадоха отговор, че Николета е тази, която познава от по-близо множеството футболисти.

Оказа се, че двете терапевтки са били до " лъвовете " единствено на един от лагерите. Преди мачовете с Чехия и Косово от евроквалификациите. Поканата към тях е пристигнала персонално от селекционера Красимир Балъков, написа „ България Днес ”.

" Имахме опция да гостуваме на един от лагерите на националния тим за мачовете с Чехия и Косово - показа Стефанова. - Покани ни персонално господин Балъков. Преди това имахме ползотворна активност с " Локомотив " (Пд). Те играха за Купата на България и победиха. След нея получихме позвъняване от господин Балъков и питане какво сме създали, с цел да могат тези момчета да играят толкоз умерено. Казахме, че сме приложили съответните техники за психотерапия, за мотивация и това е дало своя резултат. Това беше и повода да попаднем в националния тим за съответния лагер. "

Тя добави, че времето в представителния отбор е малко и би трябвало да се работи на бързи обороти.

" В националния тим срещите са къси, динамични, само че считам, че и там сме създали нужното - сподели русокоската. - Макар и с малко, сме съдействали за спокойствието. Работихме 12 дни, само че не цялостни. Това, което използвахме, са групови техники, защото те са един колектив и е доста значимо да се усещат сплотени в него, да няма напрежение, вътрешни спорове. Преди нея отделихме 30-40 минути на всяко момче самостоятелно, с цел да създадем оценка. " Психоложката съобщи, че с работата си е помогнала на футболистите за по-добро самочувствие.

" Не са били отрицателно настроени към нас, в противен случай. Споделяха, че доста добре познават работата на психолога. През цялото време говорихме, че би трябвало да имат вяра в качествата си, да не не помнят, че неслучайно са извикани в националния тим ", разгласи Стефанова.
Тя се върна и към абсурда с Николета Лозанова.

Половинката на Николай Михайлов се разгласи изрично срещу двете дами в лагера на националния тим. Тя си замени серия нападки с психоложките.

" Когато човек успее в специалността си, претърпява рецензии - счита Стефанова. -Терапията изисква време. Не може да стане за 10 дни. Ние сме дали мощ, психологът въодушевява. Много се подценяват тези неща. Психологията е не по-малко значима от медицината. Аз не осъждам хората, веселя се, че има рецензия. "

Покрай задочния спор с Николета Лозанова стана ясно, че Стефанова е ходела на работа в базата в „ Бояна ” в много провокационен тип – със съблазнително деколте и ултра къса рокля, разкриваща сексапилните й бедра.

Лилия Стефанова си пада по първокласните хотели, СПА дестинации. Симпатичната русокоска обилно разкрива извивките на апетитното си тяло на десетки фотоси от Париж, Лондон, Солун и Мадрид, джакузита, басейни и скъпарски заведения за хранене, тераси и спални, от които съблазнява с къси и секси нощнички. 

Проверка на „ ПИК ” демонстрира, че с изключение на СПА почивките, русокоската е почитателка и на елитни  напитки. От фотосите й излиза наяве, че обича да подвига тостове с френското шампанско „ Дом Периньон ”, което върви по 300 лв., или 30- годишен „ Балантайнс ”.

Най-любопитно обаче е друго. Доскорошната психоложка на националите е създала собствен артикул – хранителна добавка за положително въодушевление, здрав сън и грижа за поддържане на телесното тегло. В описанието на добавката се споделя още, че капсулите поддържат либидото и благоприятстват половата функционалност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР