Психоложката на ПФК Черно море Кристина Димитрова даде ценни съвети

...
Психоложката на ПФК Черно море Кристина Димитрова даде ценни съвети
Коментари Харесай

Психоложката на Черно море с ценни съвети за психозата и коронавируса

Психоложката на ПФК Черно море Кристина Димитрова даде скъпи препоръки на хората по време на пандемията от ковид. Младата специалистка работи с футболистите на варненския клуб от 2016 година насам.

Ето обявата й в формалния уебсайт на Черно море:

" В стадий на следващо тестване сме. Добре е да сме информирани какво се случва, само че поглъщането на неспирни отрицателни вести е необикновено нездравословно, освен за имунитета, то най-пагубно се отразява върху душeвността ни.

От научна позиция стресът е неспецифична защитна реакция на организма, която сработва автоматизирано при положение на заплаха. Това е еволюционно направена и одобрена реакция, подчинена на инстинкта за запазване на живота. Стресът се оказва главен извършител на болести, което значи, че сме способни сами да се разболеем, без помощта на какъвто и да е външен вирус.

Въпросът тук е по какъв начин да понижим тревогата, вътрешното успокоение е извънредно значимо сега, защото последствията от прочувствените реакции след края на епидемията биха могли да доведат до още по-сериозни провали в лицето на посттравматично стресово разстройство.

Тук е момента да погледнем извън във вътрешността и да се запитаме - на какво ни учи това тестване, какъв е персоналният ни урок? Нека всеки се огледа в личното си огледало и открие плюсовете, да премине през тази смяна осъзнато и извади персоналните си поучения. Поводи да се опасяваме постоянно ще има, през днешния ден е ковид, на следващия ден ще е нещо друго, от нас зависи дали ще позволим на обстановката да ни ръководи! Направете си детокс от неприятни вести, бъдете здрави, щастливи и заобиколени с обичаните си същества. Животът продължава! ".





Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР