Психоложката Ани Владимирова се завръща на екран с предаването си

...
Психоложката Ани Владимирова се завръща на екран с предаването си
Коментари Харесай

Майчин кошмар! Синът на Ани Владимирова 20 дни в кома

Психоложката Ани Владимирова се завръща на екран с предаването си ‚Истински истории “ от 12 септември, написа „ Галерия “.

Зрителите ще станат очевидци на още по-проблемни обстановки и обрати в живота на действително съществуващи истории, извадени от богатия й списък със случаи. Самата Ани е претърпяла куп трагични събития тя, само че най-голямото тестване е обстановката, когато синът й изпаднал в 20 дневна кома след тежка злополука и до последно не се е знаело дали въобще ще оцелее.

„ Бях замязяла на труп от безсилие и недоспиване. Страх ме беше да заспя, имах възприятие, че тъкмо тогава ще почине. Не го поисквам на никого. Когато се разсъни бях прелестно сюрпризирана, че не е не запомнил трите езика, които владееше. Успя да приключи и висшето си обучение “, спомня си Ани.

Въпреки че е психолог тя прибягва до услугите на собствен сътрудник. По време на рехабилитациите на сина си се срещнала с обичания си Милен. Той е измежду най-големите експерти кинезитерапевти у нас. С него са дружно от девет години и макар, че постоянно ги разделят по медиите двамата са все по този начин влюбени. Милен е с цели 13 години по-млад от нея, само че това в никакъв случай не е създавало проблеми във връзката им.

Любовта им не била от пръв взор. Той признава, че в никакъв случай не си е представял, че може да предложения жена като нея на вечеря, а и тя била много дистанцирана. Първата им среща била на Витоша. Милен обожава нейните внуци и ги приема като свои деца. Ани станала баба едвам 38 годишна, тъй като се омъжва на 19. Синът й също става баща доста млад.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР