Психологът и сексологът Александра Милър разкри кои са негативните качества

...
Психологът и сексологът Александра Милър разкри кои са негативните качества
Коментари Харесай

Психолог посочи кои жени са най-често зарязвани от мъжете си

Психологът и сексологът Александра Милър разкри кои са отрицателните качества у дамите, които подтикват да ги изоставен. Тя отбелязва, че дамата би трябвало да се радва на личния си живот и да не се придържа към колегата си.

Това освен не провокира интерес, само че и ще усили раздразнението. С такава жена мъжът се усеща вързан с ръце и крайници, тя е като завладяваща муха, такава жена няма да има предпочитание да се стреми, да се обсипва с цветя, а по-скоро желае да измисли куп неща за извършване, с цел да разпредели персоналното си пространство по този метод “, счита психологът.

Според психолога дамата, мощно привързана към мъжа, употребява обичания си като патерица. Тя стартира да разчита на него финансово, обществено и прочувствено. Сексологът счита, че връзките и любовта постоянно се разпадат заради обстоятелството, че дамата е прочувствено незряла.

Такива дами, съгласно експерта, не могат да се радват на живота си и намират интерес единствено към своя мъж и неговия живот. Но са по-малко прочувствени, тъй че получават наслаждение посредством своята жена.

Съответно, в случай че тя не получава наслаждение от живота си, тогава мъжът също ще получи по-малко от нужните страсти. В допълнение, дамите, които не могат да се приближат, са изложени на риск да бъдат изоставени. Затова психологът предлага да не се превръщате в кралица.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР