Психолог ще се грижи за 3-кратната европейска шампионка по борба

...
Психолог ще се грижи за 3-кратната европейска шампионка по борба
Коментари Харесай

С Дудова ще работи психолог

Психолог ще се грижи за 3-кратната европейска шампионка по битка Биляна Дудова, която направи опит за самоубийство. 21-годишната звезда сряза ръката си във вторник вечерта. Тя бе открита от своята съотборничка, съквартирантка и най-хубава другарка Сезен Белберова. Спортистката бе откарана по неотложност в болница, а в четвъртък към този момент се беше прибрала вкъщи.

Старши треньорът на женския народен тим по битка Петър Касабов счита, че най-важното в този момент е Дудова да не помни за случая, като тя има поддръжката на девойките в тима, както и на цялата федерация. Всички й желаят бързо възобновяване, само че треньорът няма да я пресира да се върне на тепиха по-скоро от нужното.

Преди няколко дни боркините се завърнаха от лагер в Япония. По време на цялото пътешестване Дудова не е давала признаци, че има някакъв проблем, и този случай е огромна изненада за всички. Самата Биляна призна, че повода е персонална, само че не даде повече детайлности. Тя е най-емоционалната състезателка в отбора. Винаги е усмихната, само че претърпява тежко загубите. А годината не стартира добре за нея – контузи коляното си през януари на шампионата в Русия, контузия, която по нейни думи доста я е измъчила. Непосредствено преди европейското пък контузва и рамото си.

Състезателката ще почива най-малко месец и ще пропусне държавния шампионат, който стартира идната седмица във Враца.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР