Психолог работи с дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачев,

...
Психолог работи с дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачев,
Коментари Харесай

Спор за апартамент тласнал сестрата на Митко Цонев да си...

Психолог работи с дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачев, откакто тя направи опит за самоубийство. В понеделник, Теодора Цонева излезе от кома и животът й към този момент е отвън заплаха. Тя към момента е в " Пирогов " и ще остане там под лекарско наблюдаване още най-малко няколко дни.

Сестрата на Митко Цонев обаче изрично е отказала да одобри пристигналите й на рандеву Марияна, вдовица на тв водещия, и племенницата си Деси, оповестява Пик. " Заради тях съм в това положение, не желая да ги виждам ", отсякла Теодора.

Дъщерята на Коста Цонев влезнала и в изострен спор със фамилията на брат си Митко и по-специално с вдовицата му. Двете се счепкали за семеен апартамент. Теодора си внушила, че Маца я е ограбила и дори я заплашвала с полиция. Ден след абсурда сред двете, тя направила опит да постави завършек на живота си, твърди седмичник.

Става дума за жилището на ул. " Славянска ", който Теодора и Митко Цонев наследили от татко си, откакто той оставил него на двамата, а къщата в Бояна - на втората му брачна половинка Ели. Според близки до фамилията, Маца предложила на Теодора да й заплати дребна част от действителния й дял, към 60 хиляди евро, против която тя можела да си купи жилище, само че единствено в " Люлин ", научи ПИК. Подобни жилища в идеалния център обаче костват надалеч по-скъпо.

" Слава Богу към този момент е будна! И дори лекарите разрешават къси свиждания. Теодорка е добре, усмихва се и споделя, че е направила страхотна нелепост ", оповестиха близки другари на многострадалната дама.

Майката на Теодора, Анахид Тачева, обаче е сломена от тъга. Славната говорителка научи в Съединени американски щати, че щерка й е пробвала да постави завършек на живота си. Тя към този момент е съумяла да се чуе с нея.
тагове апартамант сестра митко цонев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР