Психолог и арт терапевт стана певицата Цветелина, която в зората

...
Психолог и арт терапевт стана певицата Цветелина, която в зората
Коментари Харесай

Помните ли я? Певицата Цветелина стана психолог и арт терапевт

Психолог и арт терапевт стана певицата Цветелина , която в зората на демокрацията се прочу в лекия род с шлагерите " 100 мерцедеса ", " Цвете да съм ", " Здраве да е " , разбра HotArena.

Преди години тя приключи " Поп и джаз изпълнителско изкуство " в Пловдивския университет, само че желанието й непрестанно да се самоусъвършенства я накара да запише още две специалности, които изучи редом с практикуването на музикалната си кариера. " Магистър съм по Консултативна логика на психиката, която приключих в ПУ `Паисий Хилендарски ", а музиката и логиката на психиката сплотих посредством арт терапия, която специализирах в Нов български университет ", похвали се пред Телеграф Цветелина. 

Освен с шлагери, тя радва феновете си и със стихове, като част от тях разгласява в три книги. " Изследвам от доста години светлите мисли и усеща. Откъде идват? Как да се реализиран и задържат в живота ни? Как е допустимо да пребиваваш повече време в пространството на любовта и насладата. За това ми оказват помощ стиховете, които пиша. Не смятах да издавам книги. Но тъкмо този дух, който ме караше да пиша, ми нашепна, че е време да споделя това, което идва при мен, с други хора, които желаят да потърсят отговорите на своето сърце, тъй като ние всички копнеем за едни и същи неща. ", изяснява певицата.

Тя споделила стиховете със сестра си Валя, която преди години също пееше, а през днешния ден е художник в Америка. Именно тя е направила дизайна на книгата - рисувала, въодушевена от стиховете, а след това от картините й Цвети раждала нови рими. " Така завихрихме необикновен креативен поток, който неъсмнено ще се усети от читателите, тъй като всяка страничка е помислена и " инфектирана " с обич. Историята обаче не стопира до тук. На 8 март сестра ми ми изпрати по скайп среднощното си създание. Една картина на балерина, която ме впечатли извънредно. На смешка кръстих картината " Тя " и сега, в който затворих телефона, започнаха да се изливат стихове за света на дамите. Двете със сестра ми се почувствахме във вихъра на едно креативно чудо ", прибавя певицата, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР