Психочноболен мъж е бил арестуван при опит да поругае гроб,

...
Психочноболен мъж е бил арестуван при опит да поругае гроб,
Коментари Харесай

Мъж се опита да разкопае гроба на Коби Брайънт, задържаха го

Психочноболен мъж е бил задържан при опит да поругае гроб, който се счита, че е на баскетболната звезда Коби Брайънт и 13-годишната му щерка Джиджи.

Инцидентът се е случил малко след обяд на 15 март, а от полицията в Нюпорт Бийч оповестиха, че причинителят е 28-годишен мъж. Той се опитвал да разкопае гроба, само че е бил видян от чиновниците на гробищния парк, които незабавно повикали чиновниците на реда, а те го задържали за вандализъм. В момента мъжът, чието име не се загатва, се намира в пандиза на окръг Ориндж Каунти.

Легендата на НБА и втората му щерка починаха на 26 януари с още деветима души по време на злополука с хеликоптер. Те бяха заровени един до различен в Мемориалния парк на Корона дел Мар по време на частна гала на фамилията.
 Множество почитатели се стичат на гробовете, които считат че са на двамата, с цел да отдадат респект на Брайънт Мястото е украсено с жълти и лилави цветя - цветовете на Лос Анджелис Лейкърс. Семейството обаче към момента не е споделило дали това в действителност е парцелът, в който е заровен Коби.

Всичко, което се знае за немаркирания гроб на Брайънт, е че се намирав горната част на гробището и гледа към брега на Нюпорт, където вдовицата на Коби - 37-годишната Ванеса, живее с другите си три дъщери.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР