Психоаналитикът Зигмунд Фройд има много изказвания за мъжете и жените,

...
Психоаналитикът Зигмунд Фройд има много изказвания за мъжете и жените,
Коментари Харесай

Как да изберем мъж според Фройд

Психоаналитикът Зигмунд Фройд има доста изявления за мъжете и дамите, доста от които предизвикат размисъл, написа уеб сайтът zajenata.bg

Например ученият е сигурен, че майката на детето е тази, която е виновна за бъдещия му триумф. Той е неминуем, в случай че тя го обича и непрестанно съпоставя останалите с него, само че в негова изгода. Тя му дава самочувствие, в случай че отличава детето си от другите му братя и сестри.

Проведени са изследвания: за мъж е мъчно да обича някого в зрелост, в случай че не е имал благоговейни усеща към майка си. Ще си мислите, че казусът е във вас, че не сте задоволително красиви или задоволително умни, ще се опитате да пробвате разнообразни функции и държания, с цел да разберете каква е повода за неговото равнодушие.

В последна сметка ще го оставите. " Не е моят човек " - решавате вие, разочаровани.

А повода е друга. Той просто не е теоретичен да обича, да се доверява и да се отпуска до жена.

Още едно изявление на Фройд по тематиката:

" Жената не би трябвало да отслабва, а да отпуска мъжа. "

Оставете зад тила си индивида, който би трябвало да бъде стимулиран да прави страхотни неща. Той няма да завладее света. Много скоро ще ви омръзне да му пилите на главата. Явно още веднъж сте избрали неверния. Вашият би трябвало да ви съответствува, с кипяща сила, която минава над ръба. Не е нужно да му се дава лист – какво би трябвало да се направи и да се направи в точния момент. Той самият ще направи три пъти повече и всичко, от което се нуждаете, а вие единствено би трябвало да му извършите чай от лайка и да му предложите масаж.

С подобен темперамент ще бъдете същински щастливи.

Не сте удовлетворени от това, което имате? Не е належащо да го променяте и да го възстановявате. Потърсете различен човек, който ще ви радва всеки ден.

Наблюдение от Фройд:

Отново се връщаме към мъже, които не умеят да обичат. Това очевидно са тези, които се хвалят с количество, а не с качество. Тези, които заявяват: " Знаеш ли какъв брой девойки в учебно заведение тичаха след мен? " или прескачане от брак в брак или от връзка в друга връзка

Какво приказва това за един мъж? Само фактът, че той не познава себе си изцяло, не схваща каква жена ще му подхожда.

Моят обичан откъс на Фройд, който характеризира мъжете:

" Мащабът на личността се дефинира от мащаба на казуса, който може да го изкара отвън релси. " Ако любовникът ви кипи и изпада в нервност със или без причина, неговият сътрудник в живота е ненужен. Идеалният брачен партньор е на първо място самообладание и устойчивост. Животът е дълъг и има по-малко празници от делничните дни. И ще се случват рецесии, и форсмажорни условия, и липса на пари.

С човек, който при най-малката заплаха крещи: „ Всичко е изгубено! “, няма да стигнете надалеч.

Един от актуалните психолози твърди, че е невероятно да се разпознае мъж преди сватбата. Можете да разберете през годините на взаимен живот. Бракът е огромна лотария, не всеки има шанс.

Но има един мощен аршин, който демонстрира, че се движите в вярната посока: това е неналичието на предпочитание да сравнявате мъж с някой различен.

За едни той е принц, а за други - жаба. В съпоставяне с някого - той печели добре, само че подложен до султана на Бруней - безпаричен човек в износени дънки. Всичко е релативно.

Но в случай че сте изцяло уверени, че той е по-добър за вас от другите, тогава го хванете за ръката, не се колебайте. Опитайте се да станете добра брачна половинка за него, пробвайте се. И може би той ще ви отвърне със същото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР