Психичноболен мъж тормози вече 2 години съседите си в столичния

...
Психичноболен мъж тормози вече 2 години съседите си в столичния
Коментари Харесай

Психичноболен нападна с нож бременната си съседка

Психичноболен мъж тормози към този момент 2 години съседите си в столичния квартал "Дървеница ". Последната му офанзива е с нож против бременна жена.

Затова сигнализира пред камерата на Нова телевизия самата пострадала, която описа за перипетиите си със своя комшия. "Нападна ме с нож, тъй като му направих забележка да спре да ни разрушава мазетата. Нещата излязоха отвън надзор преди 2 години, когато татко му умря. За страдание този човек не е освидетелстван, а е психичноболен. Роднините му не се интересуват от него и настояват, че е добре. Има наследник и щерка, само че те нито го посещават, нито се вълнуват какво се случва с него. Пускали сме тъжби до полиция, до прокуратура. Задържаха го един път за 2 часа и го пуснаха, тъй като нямало задоволително доказателства ", разкри дамата.

66-годишен психичноболен умъртви брат си в Троян

"Миналата година ме атакува и се опита да ме удуши, тъй като се пробвах да му изхвърля "ценния " отпадък, който си складира. Миризмата в дома му е непоносима. Той складира и събира всевъзможни отпадъци. Гледа и животни - две котенца и кученце, които тормози и те непрекъснато скимтят. Търсим помощ и желаеме този човек да бъде настанен в лечебно заведение. Той би трябвало да се лекува и да пие хапчета. В момента пребивавам на вилата ни, тъй като по този начин ми предложи полицията. Органите на реда споделиха, че не могат да ми обезпечат отбрана. Голямото ми дете също съм го спряла от учебно заведение и е с мен, тъй като ни е боязън ", разгласи смутената жена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР