Психично болен мъж тормози от години комшиите си в жилищен

...
Психично болен мъж тормози от години комшиите си в жилищен
Коментари Харесай

Луд врачанин побърка комшии: Ходи гол и се изхожда където му падне

Психично болен мъж тормози от години комшиите си в жилищен комплекс „ Дъбника “ във Враца, научи BulNews.bg. Потърпевшите хора от вход Ж на блок №22 се оплакаха в редакцията ни от непрекъснат тормоз и приканиха виновните органи да си свършат работата и да го изпратят на в профилирана институция.
Мъжът е към 40-годишен и се споделя Петър. Той живее самичък в жилището на майка си на 5-тия етаж. Първоначално дамата се грижила за него, само че поради агресивното му държание вдигнала ръце и се изнесла да живее при щерка си, която има лично жилище в града. През годините Петър е вкарван за лекуване десетки пъти. Малко откакто излизал от лудницата обаче още веднъж започвал да буйства и да тероризира съседите си.
„ Положението е нетърпимо. По всяко време на денонощието можете да видите по какъв начин той се разхожда чисто гол по етажите в блока. Изхожда се в общите елементи, в асансьора, уринира където му падне, крещи и прави всевъзможни неприлични неща. Налагало се е не един и два пъти да викаме полиция и незабавна помощ, с цел да го озаптят “, описват пострадалите му комшии.
След последните изцепки на неуравновесения мъж майка му и сестра му помогнали на хората от блока, като подали искане Петър да бъде настанен за лекуване. След 3 месеца в лудница обаче той излязъл и ситуацията станало още по-лошо. Сега мъжът обикаля нощем из блока и блъска по вратите на хората. Той хвърля и троши предмети от жилището си, като счупил и вратата на входа. На всичкото от горната страна врачаните са на тръни да не би да подпали блока, тъй като в средата на хола си е поставил партигрил, с който се отоплява.
Хората са безапелационни, че няма да чакат да стане най-лошото и упорстват мъжът да бъде вкаран за по-сериозно лекуване, с цел да може да си отдъхнат и най-малко за малко да спят умерено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР