Психическата устойчивост спечели мача за Ливърпул срещу Кристъл Палас, заяви

...
Психическата устойчивост спечели мача за Ливърпул срещу Кристъл Палас, заяви
Коментари Харесай

Салах: Оставаме спокойни дори и в моментите на крайно затруднение

Психическата резистентност завоюва мача за Ливърпул против Кристъл Палас, съобщи голмайсторът на мърсисайдците Мохамед Салах. Лидерите в класирането на британското състезание изоставаха с един гол на полувремето на " Анфилд ", само че през втората част направиха цялостен поврат и завоюваха с 4:3 против тима, който преди по-малко от месец надделя Манчестър Сити като посетител.

" В съблекалнята си казахме, че би трябвало да бъдем устойчиви душевен, тъй като денят е просто подобен. За нас е извънредно значимо да се държим по този метод, когато сме в усложнение. Направихме точно това, мениджърът ни даде нужната информация за второто полувреме, заиграхме добре и си заслужихме успеха. Очаквахме да бъде толкоз мъчно. Палас играха доста добре през целия мач, стояха покрай наказателното си поле и за нас беше мъчно да ги преодолеем. В последна сметка обаче единственото значимо нещо е успеха и тя е за нас. Да, получихме три гола и това е необичайно за нас, само че би трябвало да го приемем. Такива неща се случват във футбола ", разяснява Салах.
Mohamed Salah scored his 50th Premier League goal to help Liverpool beat Crystal Palace in a thrilling game at Anfield.

Get all the stats behind his 50 Premier League goals https://t.co/84uA3j0U4A
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) January 20, 2019

Наставникът Юрген Клоп добави: " Не бива да се изненадвате от характера на тези футболисти. Именно този темперамент, работната нравственос и още няколко детайла ни завоюваха мача. Момчетата са подготвени за борба във всеки мач. Не го демонстрираме за първи път, само че си остава нещо особено ". Премиър лийг 23 кръг, събота 19 януари  Ливърпул 4:3краен резулат  Кристъл Палас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР