Психиатърът Цветеслава Гълъбова иронизира остро политиците ни, като ги нарече

...
Психиатърът Цветеслава Гълъбова иронизира остро политиците ни, като ги нарече
Коментари Харесай

Д-р Гълъбова: Политиците ни са палави тийнейджъри, пъчат се с нови костюмчета

Психиатърът Цветеслава Гълъбова иронизира остро политиците ни, като ги назова младежи, които не се държат отговорно и разиграват долнопробно театро. Докторката разруши партийците в характерен жанр, без да ги щади.  

" Психически политиците са още тийнеджъри, които се държат закачливо и палаво. Изобщо не осъзнават какви виновни задания имат. Народно събрание не е място, където да разходят новите си костюмчета. Разиграват ни скечове, само че не им се получава. Гледаме долнопробно театро, в което доста от тях не приказват литературен български език и нямат визия от етикет, а в действителност държат в ръцете си значимите решения за ориста на 6 млн. души. ", отсъди пред NOVA NEWS психиатърът. 

По думите ѝ ниската изборна интензивност не се крие в гласуването с машини.

" Според мен е невъзможно да се сформира кабинет с третия мандат. Едни и същи са хората, които трябваше да го създадат и с предните два мандата, а нищо не се е трансформирало. Издигнаха се дувари, не просто разграничителни линии.

Ако най-малко един каже, че съжалява за направеното или се намерят допирни точки, кабинет може би е вероятен. На политическата сергия стоката е развалена. На идните избори, в случай че забележим същите лица, отново няма да се получи ", съобщи тя. 

Социологът Кольо Колев пък изясни, че в случай че президентът беше връчил мандата на Движение за права и свободи, щеше да се счита, че желае да затвърди властта си.

" ГЕРБ желаят да откъснат Демократична България от съюза с Политическа партия и ги примамват с министерски постове. Това са игри. Радев е избрал това, което ще нанесе минимум вреди. Да дадеш мандат на Янев наподобява неуместно, а Демократична България след " Nexo " също е бил отритнат вид. Всъщност няма никакво значение - краят е явен ", счита той. 

Според него на идните избори ще има промени - някои ще получат повече поддръжка, други ще изчезнат, а трети ще се появят. " Можем да чакаме, че все по-малко хора ще си създадат труда да отидат до урните.

Радев постъпва рационално, разчита на времето. То трансформира настройките и метода на мислене и усещане. Това е единственият късмет нещо да се помръдне.

Нинова ще употребява мандата, с цел да се популяризира една седмица до 10 дни - ще споделя какъв брой са диалогични, само че другите са неприятни. Третият мандат е като граната с изваден шплент - въпросът е по кое време ще изгърми ", разяснява Колев.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР