Психиатърът д-р Николай Михайлов коментира, че настоящото управление ще бъде

...
Психиатърът д-р Николай Михайлов коментира, че настоящото управление ще бъде
Коментари Харесай

Експерт: Пеевски е своеобразно ново издание на Борисов от неговия турбопериод

Психиатърът доктор Николай Михайлов разяснява, че актуалното ръководство ще бъде запомнено с това, че е неуместно поради вида на изначалната му организация . В ефира на „ bTV “ той регистрира, че всички са стигнали до неговата констатация и поради това се затруднявали да предвиждат ориста на кабинета , както и да наблюдават стъпките му.

„ Тази сглобка съставлява една насипна политическа действителност. Тази фрагментирана обстановка няма лично водачество. Това е огромна пакост. Има трима души, които носят на плещите си, само че са прекомерно заинтригувани – Борисов за ГЕРБ, Василев за „ Продължаваме Промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ и третият е Пеевски. Пеевски е свръхстранната фигура. Той играе във вакуума на отсъствието на решителна лидерска фигура. Той е турболидер, силова фигура, която конкурира действителния министър-председател. Атакува го по метод, по който това се прави – не се занимава с министрите “ , добави психиатърът.

Според специалиста сглобката е ирационално положение на политическата власт и вследствие на това можело да се роди всичко. Той счита, че депутатският корпус не би подкрепил Пеевски да бъде министър председател и посочи:

„ Преди 10 години София претърпя най-масовите митинги, с цел да се опълчи на този, който нарекоха „ Кой “. Тази фигура беше поканена да ръководи ДАНС. Това шокира популацията. Нищо не беше променено с изключение на този „ Магнитски “, който поддържа и легитимира дефинитивно характера на тая фигура като изцяло неприемлива. “

Д-р Михайлов съобщи, че в случай че се вършат евроатлантически заявления , които ще подсигуряват премиерски пост, България се намира в доста огромна неволя .

„ Пеевски играе една игра, която провокира. Това може да бъде забелязано в медиите. Мнозина се изричат с екстаз за метода, по който се държи Пеевски. Той го прави силово и изрично, което импонира на необятни пластове от популацията до такава степен, че да го поддържат уверено, както стана с Борисов преди време. Пеевски отива нагоре, а Борисов надолу. Пеевски е самобитно ново издание на Борисов от неговия турбопериод от началния му вход в политиката. Сега Борисов е изгубил самонадеяност. Даже се знае и събитията “ , съобщи доктор Михайлов, пояснявайки, че единият е „ Магнитски “.

Анализаторът уточни, че Борисов е настрана, само че не се радва, че съперникът му Пеевски съумява да бъде това, което наподобява на самия Борисов. Според него, до момента в който двамата ръководят дружно, ще пазят лични ползи. По думите му посолството и властта ги държи дружно, както и че имат пари, които да усвояват и да ги преразпределят на компании.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР