Прясно оперирания Стефан Данаилов, на когото лекарите в Бургас смениха

...
Прясно оперирания Стефан Данаилов, на когото лекарите в Бургас смениха
Коментари Харесай

Ламбо няма да може да закрие Сцена на кръстопът

Прясно оперирания Стефан Данаилов, на който лекарите в Бургас смениха тазобедрената става след рухване в Приморско, ще отсъства от театралната сцена най-малко до началото на месец декември. Така, за жалост на пловдивските си почитатели, той няма да може да играе в пиесата " Актрисата ", с която ще бъде закрит фестивала " Сцена на кръстопът ".

След интервенцията Данаилов стартира особено създадена стратегия за рехабилитация, която включва оживление, извършения и водна гимнастика. Процедурите на Ламбо ще продължат най-малко 2 месеца, само че именития артист надали ще има опция да се завърне незабавно към театъра. Според прогнозата на лекарите, Стефан Данаилов ще може да е пълностоен едвам след 4-5 месеца.

Заради случая с майор Деянов от „ На всеки километър ” 10 представления на последния му театър „ Актрисата ” бяха анулирани.

Четири от представленията на спектакъла, в които Стефан Данаилов си партнира с Аня Пенчева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Иван Панев и Павел Иванов, трябваше да бъдат във Варна, Търговище и Русе сред 9 и 13 септември. С постановката „ Актрисата " бе планувано да бъде закрит и интернационалния сценичен фестивал „ Сцена на кръстопът ” в Пловдив. През октомври и ноември бяха планувани и други 5 представления на театралната сцена в София.

Част от датите за представленията са пренасочени за края на октомври и началото на ноември, само че е малко евентуално 76-годишния Ламбо да съумее да се възвърне изцяло за толкоз малко време.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР