Прясно изпечен ръчен хляб с квас от магазин Хлебчето“ ще

...
Прясно изпечен ръчен хляб с квас от магазин Хлебчето“ ще
Коментари Харесай

Ръчен хляб с квас ще получават всеки ден лекарите от ковид отделението в онкоболницата в Аспарухово

 Прясно изпечен ръчен самун с мая от магазин " Хлебчето “ ще получават всеки ден от през днешния ден /18.12.2020 г./ до Коледа всички лекари, които работят в коронавирус отделението в онкоболницата в Аспарухово. Идеята е на началник Анатоли Колев, притежател на " Хлебчето “ и вицепрезидент на Българска асоциация на пицарите.

" Това е моят метод да изразя уважението и респекта си към експертите, които все пак не престават да се грижат за болните в тази тежка обстановка, в която се намираме “, показа началник Колев. И добави, че всички знаем при какви условия работят сега медиците в цялата страна. Пресният, ръчно юридически самун с мая, е здравословен и потребен артикул, който от ден на ден хора търсят.

Идеята на началник Колев е естествено продължение на благотворителните му начинания, които тази година не се случиха поради карантините. Две следващи години, експертът по пица и самун с мая провежда единствената по рода си благотворителна акция " Най-масовото правене на пица навън “ във Варна, където деца и възрастни вършат благодарение на майстори пицари от цялата страна същинска италианска пица. Средствата от акциите отиват за разнообразни обществени дела. От първото събитие бяха закупени и дарени артикули за доброволческата обществена кухня, която обезпечава безвъзмезден обяд на над 200 небогати хора във Варна. Второто събитие през предходната година събра 2500 лева, с които бяха закупени ударни музикални принадлежности за Специалното учебно заведение за възпитаници с нарушено зрение " Проф. доктор Иван Шишманов “ в кв. " Аспарухово “.

Благотворителните начинания ще продължат незабавно, когато обстановката го разреши, безапелационен е началник Колев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР