Прясната майка Джулиана Гани втрещи с вулгарно деколте. Въпреки минусовите

...
Прясната майка Джулиана Гани втрещи с вулгарно деколте. Въпреки минусовите
Коментари Харесай

Джулиана Гани втрещи с деколте

Прясната майка Джулиана Гани втрещи с вулгарно деколте. Въпреки минусовите температури на открито, русокоската извади на показ големите си силиконови прелести.

"Бърза смяна във визията и продължаваме със промяната на памперси! Откакто съм майка се усещам неповторимо и като че ли пребивавам напълно нов живот! Дори считам, че детето стимулира и двама ни с Найден да творим, работим и съумяваме от ден на ден! Явно към този момент открихме смисъла на всичкия този блян към триумф, който е заложен във всички ни! ", написа Гани и сподели голямото си деколте, което прелива от скромния й сутиен, написа Lupa.

View this post on Instagram
A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on Jan 8, 2020 at 7:21am PST

Припомняме, че плеймейтката съобщи, че няма да кърми бебето си с цел да не си скапе бюста. Както ви съобщихме, пловдивчанката стана майка на момченце точно на Нова година. "Реших, че няма да кърмя, тъй като щеше да ми се наложи още една интервенция на гърдите след кърменето. Консултирахме се с доста лекари и всички бяха единомислещи, че няма да мине без последици за външния ми тип. Прецених че ще си спестя следващото рязане и ще храним бебчо с приспособени млека ", разкри суетната майка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР