Прясната булка Мария вече се е нанесла в дома на

...
Прясната булка Мария вече се е нанесла в дома на
Коментари Харесай

Отварачката вече се намърда в леглото на бившата на Мирослав, гледа и децата му

Прясната младоженка Мария към този момент се е нанесла в дома на новия си мъж и не стопира да залива обществените мрежи със фотоси от гледката на Околовръстния път в София, който се вижда от огрмоните прозорци на дома. Фолк певицата спи в леглото на някогашната брачна половинка на Мирослав, само че това изобщо не я тормози, дори в противен случай.

Другата оригиналност към младото семейство е, че Мария гледа децата на лихваря . Прясната госпожа Соколова разгласява в обществените мрежи фотоси и клипчета с малчуганите, които се забавляват с кака им Марая, щерката на Отварачката от първия й брак.

Милионерът, който се разведе поради пенсионираната певица, има две деца от първия си брак - момиче Вая и наследник Крис. Явно някогашната жена на Мирослав към този момент пуска децата да поддържат връзка с новата брачна половинка на баща им. Малките Крис и Вая прекарват от ден на ден време в татковия дом, където живеят от бебета. След развода брачната половинка Вая е била обезпечена с апартамент в затворения столичен комплекс „ Макси ”, който е платен от Мирослав, тъй като не желае децата му да живеят на квартира или в по-скромен дом.

След оповестяването на връзката си, „ семейство Отварачкови ”, както ги назовават в чалга сектора, живееха на квартира в „ Бояна ”, очевидно краткотрайно, до момента в който екс брачната половинка на предприемача се изнесе и подреди новия си апартамент. Мария се е настанила в големия и безценен дом на Мирослав преди по-малко от месец и оттогава не стопира да показва, че живее на същото място,  където е било предходното семейство на сегашния й брачен партньор.

„ Общо имаме три деца и ще им се радваме. Аз съм ненагледен човек и това не е загадка. Ангажирана съм с децата. Горд родител съм на мъдро и възпитано дете и считам, че мога да бъда потребна и съм приела всичко към него като част от него и мен. Всичко ни е общо ”, съобщи преди време миньончето на фолка.

Припомняме, че Мария има два брака зад тила си. От първия с Димитър Андонов има щерка Марая. Втората й женитба бе с Христиан Гущеров, с който се разведоха единствено няколко години по-късно. В момента в обществените мрежи текат залози какъв брой ще продължи третият брак на фолкаджийката, като най-оптимистичната прогноза е 5 години взаимен живот, а след това – гръмък бракоразвод. И при този брак Мара Отварачката съблюдава традицията да се омъжи за по-млад мъж, който е 5 години по-малък от 39-годишната заралийка, писа Уикенд.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР