Прозорците на Елисейския дворец вибрираха в четвъртък вечерта под звуците

...
Прозорците на Елисейския дворец вибрираха в четвъртък вечерта под звуците
Коментари Харесай

Еманюел и Бриджит Макрон превърнаха Елисейския дворец в нощен клуб

Прозорците на Елисейския замък вибрираха в четвъртък вечерта под звуците на електронната музика. Президентската резиденция се трансформира в сцена за изпълнителите Бъзи Пи, Кавински, Клое, Сезар и Кайди Смайл, написа " Пари Мач ".

Към 22:30 часа президентът и брачната половинка му Бриджит взеха присъединяване в празненството, когато Кавински се качи на подиума и отвлече вниманието от звездата на вечерта. Застанали в източното крило, в което се обитават частните жилища на президента, президентската двойка се реалокира измежду гостите и музикантите на " Night Call ". В непосредственост до тълпата, прилепващ към бариерите и смарт телефони във въздуха, Еманюел Макрон направи някои танцови стъпки дружно със брачната половинка си Бриджит. Изненадващ посетител на музикалното събитие беше министърът на труда Мюриел Пенико, която също се радваше на шоуто.

Държавният глава и брачната половинка му споделиха този миг със фамилията, защото една от дъщерите на Бриджит Макрон, Лорънс Озиер-Журдан, беше на празненството. В черна вечерна рокля и на високи токчета, доведената щерка на президента дружно с щерка си и брачна половинка си Гийом бяха в ранната вечер измежду тълпата. Семейството се причисли към Еманюел и Бриджит Макрон.

Първата дама, която сякаш харесваше смесицата от композитора на " Drive ", съумя да танцува за няколко минути с най-голямата си щерка и внучка си. Малко след среднощ Еманюел Макрон и брачната половинка му пристигнаха за последно, само че този път на сцената дружно с артистите. След като благодари на публиката, президентската двойка се върна в двореца, осветлен в червено-бяло. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР