Проява на страшен героизъм е да се скриеш в тълпата

...
Проява на страшен героизъм е да се скриеш в тълпата
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Връщаме се на площада, МВР излъгаха за сълзотворния газ

Проява на заплашителен " подвиг " е да се скриеш в тълпата спокойно протестиращи и от там да хвърляш камъни, бутилки, бомби?
Страхотен " професионализъм " е да пребъркваш всеки преди да влезне на площада, само че някак да пропуснеш стотина ултраси с бомби, които гърмяха един час? Това декларира във Фейсбук адв. Николай Хаджигенов, разяснявайки снощната ескалация на напрежението на митинга в триъгълника на властта.
 Адв. Хаджигенов: След оставката на Конституций, чакаме и тази на един лекар по пожарните науки Адв. Хаджигенов: След оставката на Конституций, чакаме и тази на един лекар по пожарните науки
След оставката на Конституций, чакаме и тези на един инженер от Кърджали, един ПЕДИатър и един лекар по пожарните нАуки. Това напис...
Естествено палатковите лагери бяха разрушени, а хората с бомбите пропуснати? И да. Министерство на вътрешните работи излъгаха за сълзотворния газ. Вероятно и за още доста други неща, прибавя Хаджигенов.

И да. Всичко това е в полза на Борисов! И единствено в неговите благоприятни условия. Ние се връщаме на площада, написа още адв. Хаджигенов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР