Проява на българския манталитет е допринесла за четвъртата поредна загуба

...
Проява на българския манталитет е допринесла за четвъртата поредна загуба
Коментари Харесай

Балъков видя ролята на "българския манталитет" при поредната загуба

Проява на " българския нрав " е съдействала за четвъртата поредна загуба на националния тим под управлението на Красимир Балъков съгласно селекционера. Футболистите отстъпиха с 1:3 против Ирландия в другарска среща в Дъблин.

" Жалко...80 минути отново всичко беше наред. Видях огромна разлика, изключително след първото полувреме сред нас и ирландците. Това бяха промените. Отново българският нрав си изигра главната роля. Когато сменяш футболисти, го правиш, с цел да вдигнеш равнището на тима, да вкараш динамичност, сила. При нас не се получи, а при тях стана. В последните 10 минути направихме такива неточности, които считам, че този път са въз основата на манталитета ни ", сподели Балъков, представен от БНР.

Той останал отчаян от промените. " Не влязоха както би трябвало, в това число и Ивелин Попов. Не мислех, че може да се случи. Те би трябвало да си поемат рецензията и да поправят тези неща. Това е професионализъм, логика на психиката и подготовка. В тънките неща се случват нещата. "

Според него до 80-ата минута тимът е играл умерено, проведено, имал е благоприятни условия и е вкарал гол.

" Трябва да поправяме нещата. Получаваме голове от неточности. Трябва да понижим тези самостоятелни неточности, само че ни би трябвало един положителен резултат, с цел да се вдигне самочувствието на футболистите. Те виждат, че играят добре, усещат, че има напредък, само че няма резултати ", добави Балъков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР