Провокирани от писмото на председателя на ЕНП Жозеф Дол ние

...
Провокирани от писмото на председателя на ЕНП Жозеф Дол ние
Коментари Харесай

Борисов: Всички трябва да се обединим срещу пълзящата дикатура, която се опитват да наложат нашите опоненти

Провокирани от писмото на ръководителя на ЕНП Жозеф Дол ние взехме решение да се обединим с всички партии, които пазят концепциите и полезностите на ЕНП.

Това сподели зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов по време на подписването на съглашение за политическо партньорство с Политическа партия "Никола Петков ". "Предстои да подпишем сходно съглашение с Гергьовден и Съюза на репресираните от комунизма в България. Водим диалози и с Български либерален конгрес ", разкри Цветанов.

"Ангажираме се да активизираме нашите симпатизанти и да работим за една безапелационна победа на изборите на листата на ГЕРБ. Нашето партньорство датира още от първите евроизбори и се надявам, че ще победим и на тези ", сподели от своя страна ръководителят на Политическа партия "Никола Петков ".

"Искам да изкажа възхищението си от работата на френските пожарникари. Дано повода за пожара да се окаже немърливост, тъй като Нотр Дам е знакова за европейската история ", стартира министър председателят Бойко Борисов.

"С "Никола Петков " ни е най-лесно да подпишем съглашение, тъй като дядо ми е бил никола петковист. Трябва да обединим всички сили против пълзящата дикатура, която се пробват да наложат нашите съперници. Надявам се да създадем едни положителни листи и за идните локални избори с по-малките партии по места. в ГЕРБ към този момент сме узрели за това. Благодаря ви, че сте тук толкоз рано сутринта, само че желаеме да подписваме тези съглашения преди началото на работния ден и всичко да е ясно и транспарантно ", приключи Бойко Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР