Провокациите винаги са били в кръвта на Николета Лозанова, а

...
Провокациите винаги са били в кръвта на Николета Лозанова, а
Коментари Харесай

Николета засне нова провокативна фотосесия

Провокациите постоянно са били в кръвта на Николета Лозанова, а тя от дълго време се е научила по какъв начин да ги употребява в своя изгода. Все отново не на вятъра и до през днешния ден тя е посочена за най-популярната носителка на купата " Мис Плеймейт ", въпреки към този момент да мина повече от десетилетие, откогато завоюва именития конкурс на сп. " Playboy ". Факт е, че нито една друга победителка, било то преди или след нея, не може да прикове всеобщото внимание по метода, по който го прави тя, като че ли на света няма нищо по-лесно от това, написа life.dir.bg.

Лозанова още веднъж потвърди това изказване, като си послужи с няколко провокативни изображения, разбунили духовете в обществената мрежа, на които си партнира с 26-годишният Иван Булкин, завоювал оценката " Super Model Universe " за 2020 година На фрагментите, особено снимани за списание от известния фотограф Коко Кръстев, всеки от тях носи облекла, които съзнателно не подхождат на пола му.

Брюнетката показва извънредно друга визия поради късата ѝ коса, облечена е в черен костюм, а разкопчаното ѝ сако разкрива, че изпод не носи сутиен. От друга страна хваналият я за ръката Булкин, театралничи по бели слипове, които обаче са съчетани с дълги дамски чорапи, захванати с жартиери към дантеления колан на талията му, като също така той е обул лъскави черни боти на висок ток.

" Аз съм човек, който постоянно е бил себе си на инат на предразсъдъците. Точно по тази причина одобрих поканата на изданието да бъда първата жена на неговата корица, с която желаеме да обърнем визиите за естественото! Нека дружно да премахнем стигмата и да бъдем свободни без предубеждения ", написа Лозанова към обявата си, събрала все още повече от 15 хиляди лайкове. С изявленията си тя засвидетелства поддръжката си към София Прайд и зове почитателите си да създадат същото.

Реакциите на почитателите ѝ в платформата обаче напълно предстоящо бяха спорни. Част от тях се възхитиха на смелостта, проявена най-много от страна на младия мъж, който е студент в ПУ " Паисий Хилендарски " със компетентност " Спорт и възобновяване ", само че друга осъдиха и разкритикуваха дързостта му. Някои онлайн консуматори нападнаха и двамата, обвинявайки ги в това, че дават неприятен образец на младото потомство, което ги следва и поддържа.

Разбира се, не всички неоправдателни думи откриха място измежду мненията под поста. Николета показа като 24-часова история в профила си персонално известие, което е получила от потребителка в Инстаграм.

" Защо би трябвало да се постанова гей обществото, като че ли е нещо обикновено? ", гласи то, а Лозанова ѝ дава отговор - " Защото мога да си го разреша! Ненормална е твоята реакция! "

Темата на юнското издание на списанието е " Свободата да бъдеш себе си ". Създателите му пишат, че маските, преструвките и срама на множеството хора, които не са декларирали намерено своята еднаквост, са ги въодушевили да създадат един по-различен брой, който да преобърне стандартите и пребори стигмата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР