Провокативният режисьор Шямалан ще представи новия си филм "Стъкло" на

...
Провокативният режисьор Шямалан ще представи новия си филм "Стъкло" на
Коментари Харесай

Провокативният режисьор Шямалан ще представи новия си филм "Стъкло" на 6 октомври

Провокативният режисьор Шямалан ще показа новия си филм "Стъкло" на 6 октомври
Холивудският сценарист, режисьор и продуцент М. Найт Шаямалан ще показа своя нов трилър по комикс "Стъкло" ( “Glass ”) на 6 октомври в границите на фестивала „ Comic Con Russia ” в Москва, заяви пресслужбата на компанията "Дисни".

Филмовата звезда Брус Уилис е един от героите в продукцията. Действието на кино лентата продължава събитията от предходната лента на Шаямалан "На парчета" („ Split “). В търсене на среща със злодея, притежаващ фантастични качества, Дейвид Дън е по следите на Кевин Кръмб.

М. Найт Шаямалан е режисьор на филмите "Следи" с Мел Гибсън и Хоакин Финикс, "Шесто чувство" с Брус Уилис и фентъзи блокбастъра "Последният заповедник на въздуха". През януари 2019 година той ще показа публично последната част от трилогията, част от които са филмите "Неуязвимия" и „ На парчета" - филмът "Стъкло".

„ Comic Con Russia ” е фестивал за известни филми, телевизионни сериали, комикси, компютърни и настолни игри, научна фантастика и аниме, който ще се организира в Москва от 4 до 7 октомври. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР