Провокативният изпълнител в откровено интервю пред Мон ДьоАнатомия на успеха

...
Провокативният изпълнител в откровено интервю пред Мон ДьоАнатомия на успеха
Коментари Харесай

Папи Ханс: Всеки ден се обвинявам, че съм голяма звезда, за която на никой не му пука

Провокативният реализатор в искрено изявление пред Мон Дьо

Анатомия на триумфа от ПапиХанс. След близо 7 годишна пауза в литературата, той се връща с лирика. А след близо толкоз време в музиката на бял свят се появява и албум. Срещата му с Мон Дьо по обаче ще надвиши границите на тези два плана. ПапиХанс легна самичък на операционната маса и с прецизността на хирург отвори всяка една част от тялото си, с цел да опише от какво е основан триумфът му.

“Животът ми е един огромен абсурд ”, споделя Константин Трендафилов - ПапиХанс. За себе си той споделя, че е нерешителен и свенлив, макар провокативната си личност на “ПапиХанс. “Не си имам вяра през 99% от времето ”, сподели той. “Определено имам друга версия на себе си, която доста време се стараех деликатно да изтрия и да изградя Папи Ханс ”, споделя още той.

Изпълнителят искрено съобщи, че “всеки ден се упреквам, че съм огромна бгпопзвезда, за която на никого не му пука ”. Той призна, че е заречен на себе си да написа текстове, които “наистина имам вяра и изповядвам, ще споделям възприятията си ”.

Това го кара да се завърне и към литературата и своята нова книга “Имам нещо да ти кажа ”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР