Провокативната фолк фурия Камелия отново нагорещи социалните мрежи с горещ

...
Провокативната фолк фурия Камелия отново нагорещи социалните мрежи с горещ
Коментари Харесай

Камелия разгърна горнището си и...

Провокативната фолк хала Камелия още веднъж нагорещи обществените мрежи с парещ кадър, на който тя разкрива панорама към гърдата си.

Изпълнителката на " Луда по тебе " трансферира 50 години, само че продължава да радва мъжкото око и да бъде посочена като един от секссимволите у нас. А тя прави всичко допустимо да се задържи в тази ранглиста, като провокациите ѝ нямат край, написа Шоу Блиц.

Чалга звездата показа кадър, на който е разкопчала връхната си дреха и акцентът пада върху черния сутиен, който едвам побира силиконовата ѝ гръд. Под фотоса звездата е оставила откъс от последната си ария - триото с Торино и Пашата, което се оказа крадено от албански реализатори и бързо бе свалено от youtube.

Въпросният секси кадър на Камелия е изработен по време на фотосите на видеото с латино момчетата. Нейни колежки употребяват неприятната обстановка със сваленото видео и се майтапи с Камелия, че единствено фотосите ще ѝ останат от този план, тъй че да качва повече.

" Хвърлиха си парите за клип, който след 72 часа от премиерата беше заличен и пратен в коша. Неприятно, само че пък да се научат да не крадат ", пишат в мрежата възмутени фенове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР