Провокативна реклама сравни Вилнюс с точката на удоволствието на жената.

...
Провокативна реклама сравни Вилнюс с точката на удоволствието на жената.
Коментари Харесай

Реклама обяви столицата на Литва за точката на удоволствието на Европа

Провокативна реклама съпостави Вилнюс с точката на удоволствието на дамата. На плаката е показана горната част от главата на жена, вкопчила се в европейската карта. Пръстите й са подписани върху мястото, на което е изображението на балтийската страна. Слоганът гласи: " Никой не знае къде тъкмо се намира, само че когато я откриеш, възприятието е ужасно ". Следва пояснението: " Вилнюс - G-точката на Европа ".

Провокативната реклама е дело на двама студенти – на 25 и 27 години, които са я осъществили по време на на практика курс в локална школа за реклама. " За нас е наслаждение, че работата на студентите ни получава такова самопризнание и внимание, разяснява ръководителят на плана пред Euronews.

" #Vilnius the G-spot of Europe " ad created by students goes viral in #Lithuaniapic.twitter.com/02ZQ4RpDWw
— Vaidotas Beniušis (@BeniusisV) January 26, 2018

Рекламата стартира да се популяризира стремително след 25 януари, когато литовската столица означи 625 години от основаването си. Реакциите са спорни, само че множеството експерти адмирират смелия метод и позволяват, че половият подтекст ще притегли внимание.

Всъщност това не е подготвен артикул, а единствено за ескиз. От уеб страницата Go Vilnius, който дава отговор за популяризирането на града като туристическа дестинация, разясняват пред медиите, че са търсили нови свежи хрумвания измежду студентите в рекламната школа. Идеята на Юргис Раманаускас и Скаисте Кауринайте е преценена като добра и градът възнамерява да я развие, с цел да се популяризира на външните пазари.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР