Провинциалното жилище на председателя на френския парламент Ришар Феран е

...
Провинциалното жилище на председателя на френския парламент Ришар Феран е
Коментари Харесай

Опитаха да подпалят имот на председателя на френския парламент

Провинциалното жилище на ръководителя на френския парламент Ришар Феран е било цел на опит за палеж, съобщи Франс прес. Феран е подал тъжба.

В парцела в Мотреф, в Бретан, жандармеристи разкрили одеяло, остатъци от гума и факла, напоена с гориво. Първо комшия забелязал, че е имало опит за палеж и подал сигнал до органите на реда. Тъй като Феран не живее в парцела непрекъснато, не се знае когато е осъществено закононарушението, вследствие на което е била овъглена касата на балконска врата и се е счупил един прозорец.

Френски политици показаха през днешния ден възмущението си от опита за палеж в парцела на Феран. Държавният глава Еманюел Макрон сподели, че "нищо не оправдава насилието или заплашването на национален фаворит ".

Няколко жилища и офиси на национални избраници, множеството от които от придвижването на Макрон, бяха обект на вандалски прояви от началото на придвижването на жълтите жилетки в средата на ноември. Срещу някои депутати даже бяха оправени смъртни закани, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР