Проверява се автентичността на писмото, което вчера изпрати избягалият от

...
Проверява се автентичността на писмото, което вчера изпрати избягалият от
Коментари Харесай

Проверяват автентичността на писмото от затворника Пелов

Проверява се достоверността на писмото, което през вчерашния ден изпрати избягалият от Софийския затвор Владимир Пелов.

Това разяснява министърът на правораздаването Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила във Варна преди старта на конгрес, включен в календара на Българското председателство.

Посещението й в морската столица е обвързвано с присъединяване в конференция на тематика „ Основни трендове при процедури по неплатежоспособност и освобождение от дълг”.

Престъпникът Пелов адресира посланието си до президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила и омбудсмана Мая Манолова. В него рецидивистът изяснява, че е почтен упорства, че е незаслужено осъден. Тези фактори той показва като причина поради да избяга от пандиза.

„ Експертиза би трябвало да откри както авторството на писмото, по този начин и момента на написването му”, добави Цачева.

Правосъдният министър призна, че писмото я е изненадало. Тя обаче отхвърли да разяснява тематиката, до момента в който не се откри достоверността на писмото.

В момента се работи върху възстановяване материалната база на пандизите. Усилията са ориентирани и към повишение на стандартите и изискванията на труд за чиновниците.

„ Полагаме старания и за възстановяване на изискванията на труд и възнагражденията на хората, които са директно ангажирани с защитата на лишените от независимост. Системата за изтърпяването на наказванията е част от промяната в правосъдната система като цяло и част от обновената Стратегия за продължение на правосъдната реформа”, уточни Цачева.

Междувременно по време на форума правосъдният министър уточни, че тематиката за несъстоятелността е доста значима.

„ Убедена съм, че ще реализираме непълен общ метод по няколко от главите на тази инструкция ", изясни още Цецка Цачева, като добави, че в разговор, когато се чуят позициите “за” и “против” на другите страни, може да се откри вярното решение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР