Проверките на граничния пункт Промахон са засилени. Петима българи са

...
Проверките на граничния пункт Промахон са засилени. Петима българи са
Коментари Харесай

Спипаха българи с нелегален внос на алкохол, цигари и бензин


Проверките на граничния пункт Промахон са засилени. Петима българи са арестувани за незаконен импорт в Гърция на акцизни артикули. Непосредствено след граничния пункт всеобщо се ревизират колите, идващи от България, без значение от тяхната регистрация.

Само в границите на няколко часа са арестувани петимата български жители, които създали опит да внесат в Гърция над допустимото количество акцизни артикули.

Полицията оповестява за арестуван българин с 640 пакета цигари и 20 литра алкохол. Още четирима извършители са с обвиняване за незаконен импорт на алкохол, цигари и бензин в туби.

Проверките се правят освен на коли с българска регистрация, а и на влизащите от България пасажери. Арестуват се и гръцки жители, които са нарушили закона, оповестява БНР.

Засилени са инспекциите на всички гранични пунктове с България, тъй като заради високата цена на стоките в Гърция, доста от пътуващите вършат опит да внесат от България акцизни артикули. При осъществяване на нарушавания се конфискува и автомобила, пренасящ незаконната стока.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР