Проверки на дублираща се техника, ангажирана едновременно със зимното почистване

...
Проверки на дублираща се техника, ангажирана едновременно със зимното почистване
Коментари Харесай

В Плевенско започват проверки за дублираща се техника по зимното поддържане

Проверки на дублираща се техника, ангажирана по едно и също време със зимното разчистване на републиканската пътна мрежа и общинската инфраструктура, стартират в Плевенска област, съобщи кореспондентът на .
Инициативата е на регионалния шеф Мирослав Петров. Решението за нея бе оповестено на работна среща през днешния ден, в която участваха шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи комисар Красимир Начев, шефът на Областно пътно ръководство инж. Ивайло Денчев и началникът на бранш „ Пътна полиция” Ивайло Иванов, оповестиха от регионалната администрация.
В взаимните инспекции ще вземат участие представители на трите институции и на общините в района. Ще бъдат тествани договорите, с които локалните управляващи подсигуряват поддръжката на пътищата в зимния сезон. Областният шеф Мирослав Петров уточни, че всички общини в региона са заявили своята подготвеност за зимата. Общините Долна Митрополия и Гулянци до края на годината би трябвало да възобновят договорите си с компании за пътното поддържане при зимни условия.
На срещата е обсъждано взаимоотношението и връзката сред институциите по зимното разчистване, организацията на работата и контролът върху придвижването на коли в усложнени зимни условия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР