Проверката за временните обекти на плажната ивица в Слънчев бряг

...
Проверката за временните обекти на плажната ивица в Слънчев бряг
Коментари Харесай

Какво показа проверката на временните обекти на плажа в Слънчев бряг?

Проверката за краткотрайните обекти на плажната линия в Слънчев бряг завърши.

Останките от тогавашната емблема на Слънчев бряг – ресторант „ Фрегата”, се оказаха противозаконни, по-точно алеята към тях не е въведена в употреба по законоустаноения ред.

Метална ограда и паркингът се оказаха без строителни бумаги. Те водят към хотела в дюните, за който съдът се прознесе, че е безусловно легален. Оградата е към два хотела и шефът остана сюрпризиран. „ Ние употребяваме тези уреди към този момент 17 години и постоянно са били съобразени с всички разпоредби”, сподели Атанас Георгиев.

Концесионерът на плажа с петте скандални заведения, посочени от вицепремиера Валери Симеонов, също счита, че е безупречен.

„ Концесията е от 2001 година, тези обекти са съществуващи и до момента ние нямаме нито едно установено нарушаване през годините”, акцентира Кирил Спасов, концесионер на плаж „ Слънчев бряг – юг”.

Преди седмица Валери Симеонов изрично съобщи, че са с доста нарушавания и ще изиска събарянето им. Проверката обаче не го потвърждава.
Симеонов „ с усещането ”, че Ангелкова пази ползите на групировки Заведения в Слънчев бряг били "бардаци ", едно от тях било с размерите на мол и имало риск от сриване
„ Площта е спазена, ние сме на горна граница на тази площ, т.е. усвоили сме я цялата и надлежно няма нито един квадрат надвишен”, добави Спасов.

За мястото на остарелия ресторант „ Фрегата”, който е ситуиран сред дюните, се оказа, че има утвърждение за градеж преди 10 години, само че алеята не е въведена в експоатация.

Тази вечер в курорта ще бъде даден формален старт на сезона с министри и хотелиери. А новото за туристите тази година ще бъде мобилно приложение с всички атракциони и потребна информация за най-големия курорт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР