Проверката продължава срещу още поне двама полицейски служители. Главният секретар на

...
Проверката продължава срещу още поне двама полицейски служители.
Главният секретар на
Коментари Харесай

След проверката: Трима висши полицаи са отстранени за ексцесиите на футболния протест

Проверката продължава против още най-малко двама полицейски чиновници.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи, шефът на Столична дирекция на вътрешните работи и министърът на вътрешните работи излязоха дружно с изказване, в което жигосаха полицейското принуждение.

Не търпя и не одобрявам никакви форми на принуждение. Както върху мирни жители, по този начин и върху служители на реда, сподели министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. Всеки, който е упражнил принуждение ще бъде разследван и ще понесе отговорност, сподели още министърът.

И аз желая обширен разбор на всички форми на принуждение, уточни той.

Според Стоянов работата на Министерство на вътрешните работи не може да бъде сложена под общ знаменател със случаите, в които е имало превишаване на пълномощията.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев прикани за разсъдък и по-малко говорене от хора, които не схващат от полицейската работа. Той предизвести да не се нагнетява ситуацията, защото и през днешния ден следва футболна среща.

" Апелът ми е към тези, които нямат експертиза - да се спре да се политиканства. Хората, които нямат експертиза, да не приказват ", съобщи Коцев. " Няма да поносим хора в Министерство на вътрешните работи, които нямат предпочитание да работят ", добави той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР