Проверката на къщите за гости обхваща и работата на държавните

...
Проверката на къщите за гости обхваща и работата на държавните
Коментари Харесай

Проверката на къщи за гости обхваща и държавните органи, работили по програми от ЕС

Проверката на къщите за посетители обгръща и работата на държавните органи по стратегиите, финансирани от Европейския съюз. Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата във връзка думите на министър Румен Порожанов,че са „ разпоредени 100-процентови инспекции на къщите за посетители “, написа Епицентър.

``
реклама

На 23 април 2019 година по предписание на основния прокурор Сотир Цацаров, на Главна дирекция „ Национална полиция “ – Министерство на вътрешните работи са предоставени инспекции на всички планове по размер 311 „ Разнообразяване към неземеделски действия “ по Програма за развиване на селските региони /ПРСР/ 2007 година – 2013 година, финансирана от Европейския аграрни фонд за развиване на селските региони, с предмет - изграждане/модернизиране на туристически обекти - жилищни здания (къщи) за посетители. Проверка е разпоредена и на всички планове, по които са подпомагани разноски, свързани със закупуване на пътни транспортни средства за неземеделски действия, директно свързани с активността на бенефициентите.

„ Проверките се правят в границите на пълномощията на прокуратурата, предоставени са на органите на Министерство на вътрешните работи и не се реализират взаимно с Министерство на земеделието, храните и горите, нито с Държавен фонд „ Земеделие “. Предметът на инспекциите обгръща и работата на тези държавни органи по стратегиите, финансирани от Европейския съюз “, оповестяват още от прокуратурата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР